LEGENARNO KOLO PONY ODSLEJ TUDI V BTC CITYJU LJUBLJANA

LOGO PONI ROG 2017                  btc logo2

 

Točno pet mesecev po predstavitvi in začetku predprodaje legendarnih koles Pony je Rog v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja odprl poseben razstavni salon, v katerem je svoje lepotce dobilo tudi nekaj znanih slovenskih imen.

FOTO PONI 3 - foto Nik Jevsnik

FOTO: Nik Jevšnik).
Video z dogodka si lahko ogledate in prek Facebooka delite tukaj, oziroma namestite na vašo spletno stran prek embed kode, ki jo najdete na dnu sporočila.

 

V razstavnem salonu bodo na ogled, preizkus in nakup na voljo kolesa serijske proizvodnje, unikatna kolesa omejenih serij ter ostali produkti Rogovega prodajnega programa, nekoliko kasneje pa tudi servis. S tem se začenja redna prodaja Ponyjev, sodobnih in privlačnih koles s še bolj izpiljeno ergonomijo ter vrhunskimi materiali. Še naprej je na voljo kar 28 različic s fiksnim prestavnim razmerjem, tremi ali petimi prestavami ter velika izbira barvnih kombinacij.

FOTO PONI 1 - foto Nik Jevsnik

 

FOTO: Nik Jevšnik

Ob odprtju so svoje Ponyje iz omejene serije dobili tudi nekateri znani slovenski obrazi, in sicer Ciril Komotar, bolj znan pod blogerskim imenom Komotar minuta, Tjaša Kokalj Jeralain Peter Poles, ki so se z navdušenjem zapeljali po razstavnem salonu ter preverili, kako zlahka zložljiv je njihov novi aluminijast konjiček. Ta je prilagojen uporabnikom različnih postav, tudi mlajšim, saj so nastavljive celo ročke za zavoro, tako da je zares primeren za vsakogar.

FOTO PONI4 - foto Nik Jevsnik

FOTO: Nik Jevšnik

“Odprtje razstavnega salona je nov mejnik v zgodbi sodobnih koles Pony, za katere vlada veliko zanimanje. Opažamo namreč izjemno povečanje naročil. Ljubitelji koles so doslej nove Ponyje občudovali le prek spletne strani, zdaj pa jih bodo lahko tudi v BTC Cityju, kjer jih bodo preizkusili in se prepričali o njihovi visoki kakovosti. Ta je plod slovenskega znanja in raziskav. V naslednjih dneh jih bomo zagotovo zagledali na slovenskih cestah, saj smo pred kratkim začeli s proizvodnjo in prve tudi že dostavili novim lastnikom. Zahvaljujem se vsem, ki so omogočili postavitev razstavnega salona, v katerem bomo v prihodnje organizirali tudi zanimive dogodke, še posebej pa družbama Gorenje in BTC, lastnikoma podjetja GOR Kolesa,” je dejal direktor Rok Lesjak.

FOTO PONI 2 - foto Nik Jevsnik

FOTO: Nik Jevšnik

Več informacij o kolesih, vključno s tehničnimi specifikacijami in barvami, je na voljo na www.rogbikes.com, vse zainteresirane pa Rog vabi, da si kolesa vsak delovnik od 9.00 do 20.00 ogledajo v Dvorani A BTC Cityja, kjer bo prijazno osebje z veseljem pomagalo pri podrobnejši predstavitvi.

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.