PRVOŠOLCI 250 SLOVENSKIH ŠOL PREJELI POSEBNO DARILO

FOTO MEDENKA

PRVOŠOLCI 250 SLOVENSKIH ŠOL PREJELI POSEBNO DARILO

 

Prvošolci Iž Več Kot 250 osnovnih ŠOL PO vsej sloveniji TAKO ob svojem prvem šolskem dnevu dobili posebno darilo. Prve šolske trenutke TAKO Jim namreč polepšali Z Medenko, práv posebno zdravo sladkarijo Iž kakovostnega slovenskega medu v SADJA, Ki JE polna vitaminov proti mineralov. Prihodnosti zdravega sladkanja pa TAKO v Prvi vrsti vrata odprli ravnatelji slovenskih osnovnih Sol vs TEM podprli tudi dolgoletno tradicijo slovenskega čebelarstva, SAJ JE zdrav priboljšek NAREJEN izpod rok izkušenih slovenskih čebelarjev v medu najvišje kakovosti, ZA razliko od večine ostalih sladkarij pa NE vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih Snovi, Ki lahko škodijo našemu zdravju. Otroci TAKO lahko na Prvi šolski dan poskusili 4 različne okuse – Okus cvetličnega medu s cimetom, jagodo, pomarančo v limono v TAKO slovenski MED spoznali tudi na drugačen Nacin, NE Samo Kot sladilo, temveč Kot pravo zdravo sladkarijo.

FOTO MEDENKA 1

12.500 osnovnošolcev TAKO Z Več KOT 10.000 priboljški razveselili Miha Jedlovčnik, Aljaž Tršar v Damjan Veber, kem-to na tak Nacin želeli na Prvi šolski dan presenetiti CIM Več prvošolcev v JIM TAKO olajšati Prve korake v svet učenja. »Zdrav priboljšek, Ki ZA razliko od večine ostalih sladkarij NE vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih Snovi, Ki lahko škodijo našemu zdravju, JE zagotovo dobra Popotnica na TAKO pomemben dan. Medenka JE sestavljena le Iž dveh sestavin – kakovostnega slovenskega cvetličnega medu v liofiliziranega SADJA, Ki zaradi posebnega postopka obdelave ohrani Kar 97% vseh svojih vitaminov proti mineralov «, TAKO povedali z navdušenjem.

Medenka pa NI navdušila Samo naših najmlajših, učiteljev v ravnateljev, temveč tudi Starše, Ki želijo svojim otrokom zagotoviti zdrave prehranjevalne izdelke.

Medenka tudi na: www.medenka.eu

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.