ZA DOBRO POČUTJE, ZDRAVO TELO IN DUŠO

Suzana Ferš – dlani, ki zdravijo telo – pozdravijo dušo!

 

FOTO SUZANA FERŠ 1

Koliko krat se vam je že zgodilo, da se počutite nemočno, utrujeno, izčrpano in ne veste kam iti po pomoč, na koga se obrniti?! Ali si niti ne upate priznati, da je morda čas, da poiščete pomoč nekje drugje, ker ne zaupate »čudežem« ?! Na srečo obstajajo osebe, ki imajo moč, da pomagajo posameznikom malo drugače.

Ena izmed teh oseb je gospa Suzana Ferš, gospa, ki s pomočjo bioenergije pomaga pri odpravljanju čustvenih in fizičnih težav. Dela v Ljubljani, svojo »drugačnost« je začutila že kot deklica, pred osmimi leti se je odločila, da bo zavesno usmerjala svojo bioenergijo in tako pomagala tistim, ki za pomoč zaprosijo.

Obiskali smo jo v njenih prostorih  v Ljubljani in poiskali odgovore na nekaj vprašanj.

Ga. Suzana kako s svojo energijo pomagate posamezniku pri odpiranju novih poti in izboljšanju kakovosti življenja za naprej, ne ozirajoč se na preteklost?

Vsak posameznik, ne glede na razlog prihoda, bodisi, da je to fizične ali psihične narave, začuti dokaj takoj spremembe. Potrebne so 3-4 terapije, da bi rezultat bil »viden« ampak reakcije na terapije trajajo še dlje časa. Ko uredim  nemoten pretok energije pri posamezniku, ko odpravim blokade, stvari se vidijo drugače, bolj jasno in vsak  jasno vidi sebe in svoje cilje v prihodnosti.

Kako biti srečen, ko smo polni notranjih blokad?

Večina išče srečo izven sebe, v partnerju, materialnih dobrinah obenem pa pozablja na svoj notranji Jaz. Poskušamo živeti tako, da smo deležni pohvale in sprejetja od strani staršev, družbe, partnerja, namesto, da bi poslušali sebe. Terapija, ki jo izvajam s pomočjo svoje energije, odpravi blokade, ki se nabirajo in kopičijo v posamezniku in s pomočjo svojih dlani se dotaknem tudi njegove duše!

Ko se »zbudimo« po terapiji, zbujena je naša duša in takoj občutimo razliko.

Kako živeti z bioenergijo, kako pomagati?

Svojo »drugačnost« sem zaznala že kot majhna deklica in zaradi tega sem ne malokrat bila deležna zbadanje in nerazumevanja. Svojo »drugačnost« in »posebnost« sem vzgajala v sebi in vztrajala pri tem, da bom »drugačna« ne glede na mnenja okolice. Seveda ni bilo enostavno, kajti bilo je treba znati ravnati z tako posebnim darom, ki je včasih znal biti breme. Na srečo sem se odločila in naučila pri znanem bioenergetiku in od takrat je moj dar točno to- Dar!

Kako z bioenergijo odpraviti bolezni, premagati debelost?         

Besedo bolezen ne rada uporabljam, ljubše mi je reči- drugačno fizično stanje. Seveda se z bioenergijo da pomagati, kajti naše fizično telo je odraz našega notranjega telesa. Ko se posameznik spopada s drugačnim fizičnim stanjem, je treba prečistiti čakre, vzpostaviti pretok energije. S svojim dlanmi čutim  spremembe v telesu, ki so vzrok za drugačno fizično stanje, včasih mi je v pomoč nihalo. Ko se posameznik zave dejanskega vzroka za svoje stanje, celjenje organizma steče. Seveda je na posamezniku, da naredi prvi korak! Da sprejme sebe, svoje telo in zavrže vse tiste misli in prepričanja, ki so ga v določeno stanje pripeljala.

Vedno je potrebno sodelovanje s bioenergetikom v smislu upanja in zaupanja! Verjeti je treba, četudi je energija nekaj česar ne vidimo, ampak čutimo!

Kako s pomočjo bioenergije pomagate pri zdravljenju debelosti?

Na debelost gledam  bolj kot na drugačno stanje duše, ne samo fizičnega telesa. Tudi debelost je večinoma odraz notranjih blokad in strahov. Z bioterapijami vzpostavim pravilen pretok energije in, ko se z energijo dotaknem  duše, takrat telo poskrbi za samozdravljenje.  Ko je organizem v ravnovesju, takrat telo vzame samo toliko kot rabi, ne več, ne manj.

Zahvaljujemo se pojasnila ga. Suzani Ferš, v upanju, da je marsikdo od vas dobil odgovore, ki ga zanimajo. Če se želite osebno prepričati v jasnočutne zaznave in bioenergijo ga. Suzane, se lahko oglasite v prostorih na Tržaški 135 v Ljubljani, po predhodnem  dogovoru  na tel. številko  051 632 311.

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.