BTC – MILLENIUM IZZIV 2016 SE NADALJUJE

Znana igralka Ana Dolinar Horvat, ena od štirih izzivalcev akcije Millenium Izziv, se pod budnim očesom svojega trenerja Vida Koblarja v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Vodnem mestu Atlantis pripravlja na aktiven in zdrav vstop v poletje. Poleg vadbe same je pri oblikovanju telesa in pridobivanju mišične mase ključnega pomena tudi pravilna prehrana, zato je dvojica izzivalke in trenerja “trening” opravila kar v kuhinji. In kaj sta »zakuhala« Ana in Vid?

 

FOTO BTC ANA DOLINAR MI_Ana-400x200

 

Millenium Izziv je celostni program, katerega namen je trajna sprememba življenjskega sloga udeležencev. A prilagojen program treningov, ki od marca do junija potekajo približno 5-krat tedensko, ne zadostuje, saj je nujno uravnotežiti tudi prehrambni vidik. V ta namen je Vid pripravil ustrezen jedilnik in Ani svetoval o izbiri kakovostnih živil in načinu njihove priprave. Kako si hitro in preprosto pripraviti okusen in zdrav obrok sta preizkusila tudi v praksi: pripravila sta lososa s kvinojo in bučkami.

 

FOTO BTC VID MI-Vid-400x200

 

Kako spretna je Ana v kuhinji si lahko ogledate v tem video posnetku, recept za pripravo lososa v 10 minutah pa je na voljo na spletni strani BTC City Gurme.

O akciji Millenium Izziv

Akcija Millenium Izziv letos poteka že drugo leto zapored. Po zaključku trimesečnega vadbenega programa bodo udeleženci izvedli meritve in rezultate primerjali s tistimi iz začetka programa. Spremljanje napredka udeležencev je možno prek Facebooka pod oznako#MilleniumIzziv.

 

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.