Kreativni z unikatnim nakitom Marco Bicego

Zakaj Marco Bicego?

Ker je unikaten, kreativen, sofisticiran pa vendarle enostaven.

Podaja se k vsakodnevnemu življenskemu slogu, kot večernim, in gala prireditvam. Uživajte in bodite kot nakit Marco Bicego- Creative and Unique.

S senzualnim in čudovitim nakitom, ki združuje staro italijansko obrt in strast, z istoimensko linijo leta 2000, je Marco Bicego dal nov pomen besedni zvezi ‘vsakodnevni luksuz’. Nadarjeni obrtnik in umetnik je družinsko obrt, v kateri se je učil od svojega očeta, ponesel še višje. S svojim občutkom za ženske želje in z unikatnimi izdelki je znamko ponesel v svet prestižnega nakita.

Marko Bicego je vedno verjel v kakovost in skrivnost italijanskega nakita. Zato njegova znamka združuje klasično tradicijo s sodobnim dizajnom, ki svoje korenine vleče iz rodne pokrajine Veneto. Izjemna enkratnost, neponovljivost njegovega brezčasnega nakita je v obrtniški dovršenosti, nepravilnih linijah in 18 karatnem zlatu. V vseh izdelkih. Ve kako ustvarjati za žensko, ki ima stil in je samozavestna, uživa v potovanjih, ekskluzivni kulinariki, ima rada umetnost, zgodovino in čudovit dizajn. In je ženska, ki nosi kreacije, ki laskajo njenemu srcu in njeni duši v vsakodnevnih doživetjih.

 

Author: geatv

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.