GRUBIN MEMORIAL V KRANJSKI GORI – DOBRODELNA DRAŽBA ZA POMOČ SINU MAKSU

18. 2. 2016

Prvi Grubin memorial – Kralj veleslaloma

Drago Grubelnik v družbi Nika Zupančiča, Jureta Koširja in Reneja Mlekuža.

Nočna veleslalomska tekma pod reflektorji v spomin na preminulega Draga Grubelnika.

V letu 2015 je smučarski svet izgubil vedno nasmejanega in pozitivnega nekdanjega smučarja, tekmovalca in predvsem prijatelja, Draga Grubelnika. V petek, 19. februarja 2016, pa se bodo nanj spomnili njegovi bivši smučarski kolegi, družina, prijatelji, sodelavci in znanci, saj bo v Kranjsko Gori organiziran prvi Grubin Memorial – Kralj veleslaloma.

Celoten izkupiček dobrodelno obarvanega smučanja bo šel v sklad ”Za Maksa”, ki je namenjen zbiranju sredstev za Dragovega sina, ki je skupaj z mamico Mašo čez noč ostal brez očeta.

PROGRAM
PETEK, 19. FEBRUAR – KRANJSKA GORA – SMUČIŠČE KEKEC

10:00 – 15:00 TEST SMUČI IN OPREME RAZLIČNI PROIZVAJALCEV
15:00 – 17:30 PREVZEM ŠTARTNIH ŠTEVILK IN SPOMINSKIH MAJIC
17:30 – 18:00 OGLED PROGE
18:00 ŠTART VELESLALOMA
20:00 RAZGLASITEV KRALJA IN KRALJICE VELESLALOMA

CENTER KRANJSKE GORE – TRG
20:30 GLASBENA POSLASTICA PRESENEČENJA – ROCK&ROLL ZA GRUBO!

ZA GRUBO bodo v štartni hišici stali prijatelji in nekdanji smučarski asi: JURE KOŠIR, RENE MLEKUŽ, MITJA KUNC, MATJAŽ VRHOVNIK, MITJA DRAGŠIČ, BERNARD VAJDIČ, MITJA VALENČIČ, TOMAŽ ČIŽMAN, ALENKA DOVŽAN, URŠKA HROVAT, ŠPELA PRETNAR, MOJCA SUHADOLC, NIKA FLEISS, TONE VOGRINEC, TOMI MEGLIČ, MATJAŽ JELEN, GREGA SKOČIR, GUŠTI, JERNEJ KUNTNER IN MNOGI DRUGI.

Skupaj s prijatelji Draga Grubelnika se lahko na štart podate tudi vi.

Štartnina v predprijavah na tej povezavi https://goo.gl/YLzyAU znaša 10 evrov, na dan dogodka 15 evrov (plačilo na licu mesta), celoten izkupiček pa bo šel v dobrodelni sklad “ZA MAKSA”, ki je namenjen zbiranju sredstev za Dragovega sina, ki je skupaj z mamico Mašo čez noč ostal brez svojega očeta.

Na veleslalom se lahko prijavite na tej povezavi: https://goo.gl/YLzyAU ali obiščete Facebook stran “Drago Grubelnik – in memoriam” in kliknete na zavihek MEMORIAL. Predprijave bomo zbirali do srede 17.2. Prijavite pa se lahko tudi na dan dogodka v Rossignolovem šotoru na smučišču Kekec.

Podporo Dragovemu sinu Maksu lahko izkažete tudi z SMS donacijo in sicer ključno besedo MAKS5 pošljete na 1919 in s tem prispevate 5€. Pravile in pogoje SMS donacije pa lahko najdete tukaj: https://www.facebook.com/notes/drago-grubelnik-in-memoriam/pravila-in-pogoji-sms-donacije/916358478481117

STOPIMO NA TA DAN SKUPAJ, V SPOMIN NA GRUBO IN POMOČ NJEGOVEMU SINU MAKSU!

Značke: grubelnik , memorial

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *