AMBASADOR DOBRE VOLJE 2015 JE JURE FRANKO, SMUČAR, ORGANIZATOR MUZIKALA MAMMA MIA, KI RAZVESELJUJE SLOVENSKE GLEDALCE

 

 

Izbran je Ambasador dobre volje 2015

 

FOTO LOGO AMB LETA 2016

 

               FOTO JURE FRANKO 1

 

Na izjemno dobro obiskanem Gala koncertu Nedeljskega 50 ODTENKOV DOBRE VOLJE, 14. januarja v Medvodah je priznanje AMBASADOR DOBRE VOLJE 2015, po izboru bralcev Nedeljskega, iz rok urednika Nedeljskega Boštjana Isteniča, prejel JURE FRANKO, nekdanji odlični smučar, olimpijec, dobitnik medalj in sedaj organizator glasbenih muzikalov med drugim tudi muzikala MAMMA MIA, ki polni dvorane in prinaša dobro voljo zadovoljnim gledalcem. Posebno darilo mu je predal tudi župan občine Medvode Nejc Smole.

 

 

FOTO TANJA VIDICFOTO ROMAN KONČAR 1Glasbenica Simona Franko Vodopivec. V Radovljici 15.9.2015[Glasba,Abba]  
V bogatem in pestrem sporedu, ki so ga povezovali Simona Vodopivec Franko, Tanja Vidic Goršak, Ines Iskra, Roman Končar in Tof so se zvrstili Prifarski muzikanti, Čuki, Rock Partyzani, Preloški muzikanti, kraljica s harmoniko Katja Jakljevič, Adi Smolar, Jana Šušteršič, godba Medvode, otroški pevski zbor osnovne šole Pirniče, svetovna prvaka v rokenrolu Evelin Arh in Matej Malečko, Miha Kralj, Andreja Janljilovič, kot posebna gosta naj omenimo filmskega igralca Matija Barla, ki je kot 12 letni deček odigral vlogo Kekca ter Tomaža Tozona, ki je znamenito Kekčevo pesem Dobra volja je najbolja odpel pred šestimi desetletji. Kot gosta pa so povabili tudi ultra triatlonca Mira Kregarja in domačima, himalajca Vikija Grošlja

Na koncertu so proglasili tudi častno Slovenko leta, Andrejo Dolinar, podelili Trofejo Jureta Robiča, prejel jo je planinec iz Mojstrane Franjo Potočnik, ki se je tisočkrat povzpel na Triglav.

V izvedbi različnih glasbenikov in žanrov je izzvenela pesem TRIGLAV, MOJ DOM.

 

 

FOTO TINA MAZE 1FOTO ZORAN JANKOVIĆ 1FOTO SAŠO HRIBAR 1FOTO PETER PREVC 1FOTO NUŠA DERENDA 1FOTO MIRJAN KULOVEC 1FOTO JURE FRANKO 1FOTO JOŽE COLARIČ 1FOTO BOJAN EMERŠIČ 1FOTO ADI SMOLAR 1

 

V vseslovenski javnomnenjski akciji, ki je skozi ves december potekala v Nedeljskem dnevniku IŠČEMO AMBASADORJA DOBRE VOLJE, so bralke in bralci uvrstili v ZLATO LESTVICO enajst izbrancev. To so: Jože Colarič, Bojan Emeršič, Nuša Derenda, Jure Franko, Sašo Hribar, Zoran Janković, Mirjan Kulovec, Tina Maze, Janez Novak, Peter Prevc in Adi Smolar.

 

LOGO NEDELJSKI 1

 

Namen akcije: DAJMO SLOVENCEM VEČ DOBRE VOLJE!

Na koncertu so proglasili tudi častno Slovenko leta, Andrejo Dolinar, podelili Trofejo Jureta Robiča, prejel jo je planinec iz Mojstrane Franjo Potočnik, ki se je tisočkrat povzpel na Triglav.

V izvedbi različnih glasbenikov in žanrov je izzvenela pesem TRIGLAV, MOJ DOM.
Koncert so omogočili Nedeljski dnevnik, občina Medvode, Zavod za šport in turizem Sotočje, Eles, Presstim, Tic Medvode. Party po končanem koncertu pa HOT HORS, Kolpa d.d. KZ Metlika in Klub prijateljev metliške črnine.

Celoten koncert je bil posnet. 100 minutni posnetek celotnega Gala koncerta 50 ODTENKOV DOBRE VOLJE si boste lahko ogledali od 20. januarja na več slovenskih televizijah; VAŠ KANAL NM, GEA TV, EUROTOURIST.TV, GTV KRANJ, ETV ZASAVJE, TV AS MURSKA SOBOTA, KOROŠKA TV, GO – TV PRIMORSKA, R KANAL RIBNICA, RTS MARIBOR IN DRUGIH.

 

FOTO TOF 1

 

SLOVENIJA – ZA DOBRO VOLJO GRE !

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *