NOVA TELEVIZIJSKA ODDAJA ” IZ PRVE ROKE ” PRIHAJA V VAŠE DOMOVE

LOGO IPR

Nova oddaja Iz Prve Roke, katero lahko spremljate od decembra, nastaja v samostojni produkciji Jone in Damijane. Obe verjameta, da sta našli pravo formulo, za odlično oddajo, seveda po meri gledalcev.

FOTO IPR DAMIJANA JONA

Gledalke in gledalci lahko oddajo spremljate na več tv postajah vsak dan med 17 in 20 uro. Vsako dnevno vam ekipa pripravlja novosti in novičke iz prve roke, zabavne minute z znanimi glasbenimi, plesnimi gosti kot tudi športnimi ter avtomobilističnimi novicami. Na izviren način pa vam bomo približali tudi bolj resne tematike kot so nasveti za telo in duha, osebnostna rast, spodbujanje pozitivne samopodobe in zdravega življenjskega sloga. Skozi poučne, zabavne rubrike iz prve roke, vas vsak dan vodi ekipa, Damijana v studiu ter ekipa za kamere: Jona, ​Jernej, Miran, Joe, Andrej​, Metka, Sanela, Damir​, Jure.

FOTO IPR DAMIJANA

Pozitivna in vedno nasmejana voditeljica Damijana Štraser, je nov obraz televizije. Prihaja iz štajerskega konca in je v otroških letih želela postati učiteljica klavirja. Ne glede na to, da je zaključila šolanje na področju klavirja, je zanimanje za ekonomijo pretehtalo in je zato vpisala ekonomski študij na Univerzi v Mariboru, kjer je pridobila naziv Magistra ekonomskih znanosti. Naključje je hotelo, da je prišla v televizijske vode, kjer je spoznala tudi svojo poslovno partnerico Jono, s katero sedaj pričenjata, novo čudovito zgodbo, nove oddaje Iz prve roke.

 

Spremljajte Iz Prve roke, vsak dan:

–  na Vašem kanalu​ med 19 in 20 uro​, ter v jutranji ponovitvi med 12 in 13 uro,

–  na GEA TV  vsak dan ob  17.00 uri, jutranja ponovitev ob 9.00 uri,  www.geatv.si,  www.gea-tv.si

– na EUROTOURIST.TV  vsak dan ob 18.oo uri, jutranja ponovitev  ob 10.00 uri. www.eurotourist.tv

–  na spletu v živo preko www.geatv.si, www.gea-tv.si  in www.eurotourist.tv

 

Pišite nam na info@izprveroke.com.

www.izprveroke.com

FB: Iz Prve Roke – TV oddaja

Youtube: Iz Prve Roke

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.