BTC CITY LJUBLJANA BOGATEJŠI ZA OUTLET TRGOVINO INTERSPORT

 

BTC Logo2

Intersport v BTC Cityju Ljubljana Za ljubitelje sporta odpira svojo Prvo slovensko vtičnico TRGOVINO

 

 FOTO BTC INTERSPORT 1

 

Aktivno preživljanje prostega casa v ukvarjanje s športom pomembno prispevata k zdravju v dobremu počutju. Da Bodo ljubitelji aktivnega življenjskega sloga Kar Najbolje pripravljeni, Bo poskrbela tudi prva Intersport outlet trgovina v sloveniji, Ki Danci s ponudbo Športne OPREME, obutve v oblačil priznanih znamk PO ugodnih cenah odpira vrata v BTC Cityju v Ljubljani.

Nakupovalne navade kupcev se tudi pri PRODAJI Športne OPREME, oblačil v obutve neprestano v HITRO spreminjajo. Za postavlja trgovce Pred Vedno in nove izzive v zahteva prilagajanje potrebam v željam kupcev. Intersport v svojih prodajalnah ponuja Veliko izbiro najnovejših izdelkov ZA različne Športne aktivnosti. Žanje pa potrebuje prostor, Ki ga pogosto zasedajo ŠE Zadnji kosi izdelkov Iž preteklih sezon. Zato tako SE proti Intersportu, KI Osveži to proti sloveniji sedaj prisoten ŽE s 37 prodajalnami, odločili ZA Prvo vtičnice TRGOVINO, DA dvo kupcem NA enem mestu ponudili kakovostne artikle PO privlačnih, znižanih cenah.

V novi prodajalni v Dvorani 10 BTC Cityja Ljubljani na Več KOT 1.000 kvadratnih metrih ZA ponudbo Športne OPREME, obutve v oblačil priznanih blagovnih znamk skrbi 11 sodelavcev v, v njej pa JE možno koristiti tudi bone BTC City.

foto-btc-intersport-2

Mag. Damjan Kralj , član uprave TER Direktor ZA trženje pri trženju DRUŽBE BTC, JE Z razširitvijo Tender Športne OPREME ZELO zadovoljen: »V današnjem dinamičnem svetu sta šport v Aktivno preživljanje prostega casa izjemno pomembna ZA zagotavljanje zdravja v dobrega počutja. V BTC Cityju Ljubljana SMO usmerjeni na ustvarjanje priložnosti ZA kvalitetno Življenje. Intersport JE zagotovo Pravi partner ZA doseganje Tega cilja. «

Ob otvoritvi Nove Trgovine, Ki JE v Dvorani 10 BTC Cityja Ljubljana potekala v četrtek, 15. septembra, Je spregovorila tudi mag. Mateja Jesenek , Generalna direktorica DRUŽBE Intersport ISI: »Se Naprej si Bomo prizadevali, da Bomo izpolnili NEEDS na pričakovanja, Ki Jih imajo Naši kupci pri ukvarjanju z raznovrstnimi športnimi aktivnostmi. Z otvoritvijo Nove izhodu prodajalne v BTC Cityju Ljubljana Nudimo v sodobno opremljenem prodajnem okolju VSE potrebno ZA brezskrbno rekreacijo v Aktivno preživljanje prostega casa PO izjemno ugodnih cenah «.

Skupina Intersport JE Z Več Kot 5400 prodajalnami v 44 državah največja svetovna maloprodajna mreža z izdelki za šport, na Slovenskem trgu pa JE prisotna ŽE od LETA 1999. Danes IMA Intersport v sloveniji Kar 37 prodajaln, na Hrvaškem 38, v Srbiji 13, v BiH 10, v Črni gori 5, e franšiznimi prodajalnami na leto, tako navzoči tudi na trgih Makedonije, Albanije v na Kosovu.

Poleg Nove Intersportove outlet Trgovine BTC City Ljubljana ponuja Široko izbiro izdelkov v storitev ZA kvalitetno v razgibano preživljanje prostega casa. Na voljo JE S preko 50 trgovin s ponudbo Športne OPREME, oblačil v obutve različnih blagovnih znamk, namenjenih TAKO zahtevnim športnikom Kot ljubiteljem narave v zdravega življenjskega sloga.

Author: B. Polanský

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.