New image for GeaTv

Ekipa GeaTv za prihajajočo jesen napoveduje prenovljeno spletno stran ter nove in sveže videovsebine s področja turizma in ekologije. Z letošnjim septembrom na kanal GeaTv prihajajo oddaje s področja zdravega življenskega sloga, zdrave prehrane, ekološke pridelave izdelkov in nenazadnje vznemirljive oddaje iz oddaljenih dežel našega sveta. Tako boste lahko spremljali odlične filme o naravi, biotksi pestrosti našega planeta, ljudeh ki jim ni vseeno za naš planet in njihovem vsakodnevnemu trudu, da naš planet ostane NAŠ DOM.

Zato vas vabimo, da ob gledanju televizije preklopite na naš kanal ki se v omrežju T2 nahaja na 156 mestu,  ali postanite naš prijatelj na FACEBOOKU kjer enostavno odtipkate GeaTV in nas dodate za prijatelja, za vse tiste, ki uporabljate Twitterj pa lahko naše čivkanje najdete pod imenom GeaTv.

Naš televizijski program lahko spremljate na naši spletni strani www.gea-tv.si, kjer si lahko preberete novice, ki vas zanimajo in seveda brskate po vznemirljivih video vsebinah.

Ne čakajte, všečkajte naše vsebine in se aktivno vključite v našo skupnost, kjer lahko tudi vi pomagate ustvarjate naš program. s prvim septembrom začnemo vseslovensko GEA Tv AKCIJO v kateri vse naše gledalce vabimo, da pošiljete kreativne fotografije in videe v katerih skrbite za svoje okolje.

Fotografije in video pošljite na akcija@gea-tv.si in pridobite praktične nagrade, ki jih prispevajo sponzorji vseslovenske GEA Tv AKCIJE.

Author: geatv

Share This Post On

1 Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

    Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.